Folkekirkens personale » Uddannelse » Kirkeuddannelse » For medarbejdere » Kurser og uddannelser » Introkursus for nyansatte i Folkekirken

Introkurser 2020 (listen opdateres løbende)

Torsdag den 17. september 2020 - Kurset er overtegnet (Aarhus, Viborg og Aalborg Stifter)

Onsdag den 30. september 2020 - Kurset er overtegnet (Helsingør og Københavns Stifter). **AFLYST**

Onsdag den 28. oktober 2020 i Sct. Bendts Sognegård, Ringsted (Lolland-Falster og Roskilde Stifter).

Tirsdag den 03. november 2020 i Støvring Sognegård, Støvring (Aahus, Viborg og Aalborg Stifter). Tilmelding via dette link.

Torsdag den 12. november 2020 i Sankt Andreas Kirke, København K. (Helsingør og Københavns stifter). Tilmelding via dette link.

Kurserne begynder kl. 08.30. Deltagelse i kurset er gratis og der er fuld forplejning hele dagen. Arbejdsgiveren skal betale løn og udgifter til transport.

Hvad går kurset ud på?

Kurset byder på en gennemgang af:
Folkekirkens historie, folkekirkens organisation og økonomi, folkekirken som arbejdsplads, folkekirkens gudstjenester og kirkelige handlinger og folkekirken lokalt og regionalt.

Hvordan kommer man med?

Tilmelding skal ske efter aftale med din arbejdsgiver. Det er muligt at tilmelde sig et kursus i nabostiftet. Læs mere om tilmelding på de(t) arrangerende stifters hjemmesider:

Helsingør Stift, Københavns Stift, Roskilde Stift, Lolland-Falsters Stift, Fyens Stift, Haderslev Stift, Ribe Stift, Viborg Stift, Århus Stift, Aalborg Stift

Hvem står bag kurserne?

Kurset er udviklet i et bredt samarbejde mellem Kirkeministeriet, stifterne, Den Danske Præsteforening, Danmarks Provsteforening, FAKK, Dansk Kirkemusikerforening, Dansk Organist og Kantor Samfund samt Landsforeningen af Menighedsråd.