Folkekirkens personale » Uddannelse » Kirkeuddannelse » For medarbejdere » Kurser og uddannelser » Introkursus for nyansatte i Folkekirken

Introkurser 2022 (listen opdateres løbende)

Torsdag den 3. marts 2022 i Sankt Andreas Kirke, Gothersgade (Helsingør og Københavns Stifter)

Onsdag den 16. marts 2022 i Sct. Bendts Sognegård, Ringsted (Lolland-Falster og Roskilde Stifter).

Tirsdag den 10. maj 2022 i Støvring Sognegård (Aarhus, Viborg og Aalborg Stifter).

Torsdag den 12. maj 2022 i Harte Kirkecenter (Haderslev, Fyn og Ribe Stifter). Du kan tilmelde dig her.

Torsdag den 9. juni 2022 i Sankt Andreas Kirke, Gothersgade (Helsingør og Københavns Stifter)

Torsdag den 8. september 2022 i Støvring Sognegård (Aarhus, Viborg og Aalborg Stifter).

Onsdag den 12. oktober 2022 i Sct. Bendts Sognegård, Ringsted (Lolland-Falster og Roskilde Stifter).

Tirsdag den 8. november 2022 i Støvring Sognegård (Aarhus, Viborg og Aalborg Stifter).

Tirsdag den 15. november 2022 i Sankt Andreas Kirke, Gothersgade (Helsingør og Københavns Stifter)

Torsdag den 24. november 2022 i Harte Kirkecenter (Haderslev, Fyn og Ribe Stifter)

Kurserne begynder kl. 08.30. Deltagelse i kurset er gratis og der er fuld forplejning hele dagen. Arbejdsgiveren skal betale løn og udgifter til transport.

Hvad går kurset ud på?

Kurset byder på en gennemgang af:
Folkekirkens historie, folkekirkens organisation og økonomi, folkekirken som arbejdsplads, folkekirkens gudstjenester og kirkelige handlinger og folkekirken lokalt og regionalt.

Hvordan kommer man med?

Tilmelding skal ske efter aftale med din arbejdsgiver. Det er muligt at tilmelde sig et kursus i nabostiftet. Læs mere om tilmelding på de(t) arrangerende stifters hjemmesider:

Helsingør Stift, Københavns Stift, Roskilde Stift, Lolland-Falsters Stift, Fyens Stift, Haderslev Stift, Ribe Stift, Viborg Stift, Århus Stift, Aalborg Stift

Hvem står bag kurserne?

Kurset er udviklet i et bredt samarbejde mellem Kirkeministeriet, stifterne, Den Danske Præsteforening, Danmarks Provsteforening, FAKK, Dansk Kirkemusikerforening, Dansk Organist og Kantor Samfund samt Landsforeningen af Menighedsråd.